Lennisheuvel, Achter den Eijngel

Boxtel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuw wonen in Achter den Eijngel
In nieuwbouwplan Achter den Eijngel wordt het heerlijk wonen! Het plangebied, met de bestaande bebouwing van Lennisheuvel aan de noordzijde, de Mijlstraat aan de westzijde en de Heerenbeekloop aan de zuidzijde, biedt ruimte aan circa 65 woningen. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht en gerealiseerd.

Achter den Eijngel omvat een mooie mix aan woningen. Met ruime rijwoningen en royale twee-onder-een-kapwoningen is dit plan de ideale plek voor starters en gezinnen. In Achter den Eijngel komen zowel koop- als huurwoningen.

De architectuur van de woningen in Achter den Eijngel is dorps en karakteristiek. De afwisseling van kleuren metselwerk en dakpannen, maar ook de verschillende kapvormen, dragen bij aan het typische dorpsgevoel. Het plan is ruim opgezet, waarbij er volop plek is voor groen, water en parkeren.

In het ontwerp van zowel de woningen als de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Alle woningen voldoen compleet aan de wettelijke eisen van nu met onder meer moderne, energiezuinige installaties en hoogwaardige isolatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lennisheuvel, Achter den Eijngel
Start verkoop
01-09-2020
Koopwoningen
75
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Boxtel.

Aanmelden