Lennisheuvel, Achter den Eijngel

Boxtel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Heerlijk wonen in het groenWelkom, maak kennis met Achter den Eijngel in Lennisheuvel. Fijn wonen in een groene omgeving, hier woon je midden in het prachtige buitengebied Het Groene Woud, met alle dorpse faciliteiten binnen handbereik. Alle rust en ruimte, met het comfort van nieuwbouw.
In samenwerking met Hazenberg Bouw ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling deze nieuwbouwwijk Achter den Eijngel. Hier staan straks 65 karakteristieke, duurzame woningen, verdeeld over de volgende typen:

*royale twee-onder-een-kapwoningen (koop);
*ruime rijwoningen (huur en koop).
Naast deze woningen worden 13 vrije sector bouwkavels voor vrijstaande woningen toegevoegd aan deze wijk. Hierdoor wordt Achter den Eijngel een gevarieerde, ruim opgezette wijk met volop groen, kortom een mooie plek om te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lennisheuvel, Achter den Eijngel
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
75
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Boxtel.

Aanmelden