Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

LangenLinden

Boxtel - Boxtel
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Langen Linden
Wonen in de groene en rijke omgeving van bourgondisch Brabant met alle voorzieningen binnen handbereik. Het beste van twee werelden! Een stijlvol nieuwbouwproject met bijzondere aandacht voor architectuur, groen en duurzaamheid. In het plan komen 51 woningen waaronder rij-, twee-onder-een-kap- en patiowoningen.

Langen Linden is een project aan de noordkant van Boxtel. Tussen de Bosscheweg en de Poolsestraat en de Dommel woon je op een steenworp afstand van het centrum. Het project bestaat uit verschillende typen energiezuinige woningen. De prijzen volgen binnenkort.

De woningen in de wijk zullen duidelijk familie van elkaar zijn en krijgen een exclusieve en rijke uitstraling. Het plan zal diverse woningtypes bevatten waaronder ca 28 twee-onder-één-kap woningen met een omvang tussen de 140 - 175 m2 gebruiksoppervlakte en circa 19 rij- en hoekwoningen met een omvang tussen de 100 en 160 m2 gebruiksoppervlakte.
Meer info: www.langen-linden.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
LangenLinden
Koopwoningen
51
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Boxtel.

Aanmelden