Lokaal nieuws woensdag 19 juni 2019

Energiezuinig en duurzaam wonen doe je met de Rabobank

Een duurzaam huis betekent niet alleen winst voor het milieu, maar ook voor jou als woningeigenaar. Als coöperatieve bank en een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland wil de Rabobank hier graag aan bijdragen.

HuisScan wijst je de weg

De HuisScan van Greenhome geeft je in 2 minuten kosteloos inzicht hoe je kunt besparen op je energierekening. Wil je verduurzamen, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Met deze tool krijg je advies op maat over isolatie, ventilatie, verwarmen en energie opwekken voor jouw woning.

Nieuwbouwwoning met hypotheekrentekorting

Als je een energiezuinige woning koopt en je hypotheek afsluit bij de Rabobank ontvang je een duurzaamheidskorting van 0,2%. Mooi meegenomen toch? Lees hier de voorwaarden.

Richard van Rooij, Financieel Adviseur bij Rabobank Hart van De Meierij: ‘Voor de financiering van een woning in bijvoorbeeld Princenlant ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen of wil je een gratis oriëntatiegesprek aanvragen? Bel me dan rechtstreeks op (06) 232 962 51.’

Duurzaam wonen in 4 stappen

  1. Doe de HuisScan op GreenHome.nl
  2. Kies de gewenste maatregelen
  3. Vraag offertes op bij vakspecialisten uit de regio
  4. Bekijk de financieringsopties: o.a. een Energiebespaarlening, extra hypotheek of spaargeld

Meer info

Kijk op www.rabobank.nl/duurzaamwonen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Boxtel.

Aanmelden