Specialisten

Je financiële zaken goed op orde bij Finenzo Boxtel

Hypotheek, verzekeringen, spaargeld en pensioen: ze houden allemaal verband met elkaar. Een hypotheek afsluiten zonder naar de rest van je financiën te kijken is dan ook niet verstandig. Je hebt veel meer aan een compleet financieel advies, waarbij het totale plaatje in kaart wordt gebracht. Bij Finenzo heb je één aanspreekpunt voor al je financiële zaken. Zo weet je zeker dat alles goed op elkaar afgestemd is.

Finenzo is een coöperatie met vestigingen door heel Nederland en biedt onafhankelijk financieel advies. Geen snelle adviezen, maar maatwerk waarbij de klant altijd centraal staat. De ervaren adviseurs begeleiden je op een betrokken en heldere manier.

Finenzo Boxtel

Eén van die adviseurs is Chris van de Graaf, die al ruim twintig jaar werkzaam is in de financiële dienstverlening. In 2004 kwam hij in dienst bij Finenzo en sindsdien is hij franchisenemer geweest van verschillende Finenzo kantoren. De afgelopen jaren werd Chris twee maal genomineerd als Hypotheekadviseur van het jaar. De laatste keer drong hij zelfs door tot de top tien van Nederland. Een kundige adviseur dus, met veel ervaring. Op dit moment is Chris het gezicht van Boxtel, samen met zijn collega’s Wilma, Bernice, Jacqueline en Sonja. Daarnaast is hij mede-eigenaar van de Finenzo vestiging in Roosendaal, die gerund wordt door Ronald Deijkers.

Persoonlijk en duidelijk

Finenzo staat voor een persoonlijke benadering en begrijpelijk advies. Chris staat volledig achter die visie. “Bij ons ben je geen nummer, maar we bouwen een persoonlijke band op met onze klanten. Je krijgt aandacht en wordt serieus genomen. Hoe beter we je leren kennen, hoe beter we ons werk kunnen doen.”

Ook het geven van een helder advies vindt hij belangrijk. “Waar een financieel adviseur dagelijks te maken heeft met hypotheken en andere zakelijke aangelegenheden, is dat voor de klant geen gesneden koek. Sterker nog, het is vaak een zenuwslopend proces en het gaat om veel geld. Daarom moet een adviseur altijd proberen om zich in te leven in de ander en duidelijk te communiceren. Daarmee neem je onzekerheden en onduidelijkheden weg en dat geeft rust.”

Advies in de breedste zin van het woord

Het team van Finenzo Boxtel heeft een enorme passie voor het vak en heeft als doel om je financieel volledig te ontzorgen. Daarbij is niets ingewikkeld of teveel. Ze zijn ook enorm deskundig als het gaat om het vinden van de juiste hypotheek voor een nieuwbouwwoning. “Wij weten precies welke geldverstrekkers de beste voorwaarden hebben voor een nieuwbouwhypotheek. Daarbij is bijvoorbeeld de geldigheidsduur van de offerte belangrijk en de hoogte van de rente van het bouwdepot ten opzichte van de hypotheekrente. Doordat we de klant uitgebreid uitleggen wat de gevolgen van iedere keuze zijn, krijgt die altijd het best passende advies.”

Voor ondernemers kan Finenzo eveneens veel betekenen. “Het vinden van een hypotheek voor een startende ondernemer vraagt de nodige ervaring en die hebben we in huis. Daarnaast kunnen we kijken naar bijvoorbeeld pensioen en arbeidsongeschiktheid en zorgen dat je je daar niet meer druk over hoeft te maken. Als je wilt kan ook de bedrijfsadministratie voor je worden gedaan, daarvoor wordt samengewerkt met een gerenommeerd administratiekantoor. ”

Ook voor zorgverzekering en bankzaken

Om de dienstverlening compleet te maken kunnen de adviseurs zelfs de zorgverzekering met je doornemen en bekijken of er voordeliger opties zijn. Verder is Finenzo Boxtel zelfstandig adviseur voor de Regiobank, waardoor je ook je bankzaken onder hetzelfde dak kunt afhandelen. Kortom: al je financiële zaken regel je bij Finenzo in Boxtel!

Benieuwd wat Finenzo Boxtel voor je kan betekenen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Chris en zijn collega’s staan je graag te woord!

Finenzo Boxtel
Bosscheweg 143
5282 WV Boxtel
T (0411) 769 049
boxtel@finenzo.nl 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.